ALLMÄNNA VILLKOR 

AVGIFTER
Frakt om 395 kr exklusive moms per pall och order. Godset levereras till angiven adress. Inbärning och avisering av gods är en extra tjänst som debiteras enligt gällande taxa.

MOTTAGANDE
Kontrollera att alla kollin finns med och att inget är skadat innan du kvitterar fraktsedeln. Avvikelser eller skador rapporterar du direkt till transportören.

LEVERANSTIDER
Leveranstiderna kan variera beroende på vilka produkter ni beställer.
Leverans sker oftast inom 5 arbetsdagar.

RESTORDER
Artiklar som tillfälligt är slut och överstiger 100 kr restnoteras och levereras snarast möjligt. 

ÅNGERRÄTT I 14 DAGAR
För privatpersoner tillämpar Torkpapper Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har du som kund alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av leverans och i fysisk besittning, utan att behöva uppge någon speciell anledning. Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter det du mottog varan.

Vill du utöva ångerrätten ska du till Torkpapper skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post, eller e-post). 

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Kunden står för returfrakt och returvaror ska vara i originalskick och med originalförpackning.

REKLAMATIONER
Har du anmärkningar på leveransen ska du kontakta Ergostol ( Kontorsvaruhuset ) inom 5 dagar från det att du mottagit varorna. Efter godkänd retur, som inte beror på fel av Ergostol ( Kontorsvaruhuset ), krediteras varorna till 100 % av fakturerat belopp, kunden står för returfrakt.  Vid senare retur utgår ingen kreditering. Returvaror ska vara i originalskick och med originalförpackning.

PRISER
Priser i webbshopen anges exklusive moms. I händelse av prisjusteringar förbehåller vi oss rätten att tillämpa leveransdagens pris.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker via kort eller via Klarna faktura.

FORCE MAJEURE
Vi reserverar oss för omständigheter utanför vår kontroll t ex strejk, datahaveri, väderförhållande et c.

ERSÄTTNINGSVAROR
Sortimentet uppdateras och förbättras löpande. Om någon vara är slut i lager, kan vi i förekommande fall leverera en likvärdig ersättningsvara. Är du inte nöjd med ersättningsvaran har du full returrätt och ditt konto krediteras varan och returfrakten. Förutsättningen är att du använder returhandlingar som du rekvirerar hos oss.

TEKNISK SUPPORT
Vi tillhandahåller den information som våra leverantörer förser oss med. Vid vissa tekniska problem, kan du bli hänvisad direkt till tredjeparts- företags betalsupport. Teknisk dokumentation kan ibland vara på engelska. Vi förbehåller oss rätten till ändringar samt reserverar oss för skrivfel. Uppgifterna i katalogen samt webbplats lämnas med reservation för eventuella ändringar utanför vår kontroll.

FÖRBEHÅLL
Ergostol ( Kontorsvaruhuset ) reserverar sig mot eventuella felaktigheter på webbplatsen, utgående artiklar samt slutförsäljning.

GDPR
GDPR policy